Albanian English Italian
HomeHotel Bicaj
Ndertuar prej 2009, Hotel Bicaj ndodhet ne qytetin e Shkodrës , ne zonen me te gjelberuar te qytetit,  rreth 500 m larg katedrales, dhe zones Muzeale te Qytetit te Shkodrës. Hoteli disponon 20 dhoma nga te cilat 18 dhoma teke, 12 dopjo dhe nje Junior Suite. Veshtire te gjeni akomodim dhe mikepritje te ngjashme prandaj mos u mendoni gjate, beni gati valixhet .

Hotel Bicaj siguron per ju:

- Taxi 24 ore

- Parking

- Informacion turistik

- Sherbim Dhome 24 ore

Per me shume mund te vizitoni galerine duke klikuar ketu
Ne ju mirepresim!

More in this category: « Pikat e hyjres